Ενημέρωση πρωτοετών φοιτητών/τριών: Σχετικά με την ενεργοποίηση του συστήματος ηλεκτρονικών εγγραφών

Σας γνωστοποιούμε ότι στον ιστότοπο www.upatras.gr/index/page/id/152 έχει αναρτηθεί ο επικαιροποιημένος Οδικός Χάρτης για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015, ο οποίος παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για τις εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών του Ιδρύματός μας, καθώς και λοιπά θέματα σπουδών.

Με ιδιαίτερη χαρά, σας ανακοινώνουμε ότι από τη φετινή χρονιά στα ακόλουθα 12 Τμήματα του Πανεπιστημίου μας: Βιολογίας, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Επιστήμης των Υλικών, Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών, Θεατρικών Σπουδών, Οικονομικών Επιστημών, Φαρμακευτικής, Φιλολογίας, Φιλοσοφίας, Φυσικής και Χημικών Μηχανικών, οι εγγραφές θα διενεργηθούν ηλεκτρονικά, καθιστώντας τη διαδικασία εύκολη και φιλική για τους πρωτοετείς φοιτητές μας.

Ειδικότερα, στον ιστότοπο http://www.upatras.gr/index/page/id/189, έχουν αναρτηθεί πληροφορίες για τη διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής στα προαναφερθέντα Τμήματα, στο πλαίσιο των εγγραφών των πρωτοετών φοιτητών από 15.9.2014 έως 26.9.2014. Ωστόσο, η πλατφόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής στην οποία θα αναρτηθεί και το αναλυτικό εγχειρίδιο χρήσης, θα ενεργοποιηθεί από σήμερα Παρασκευή 12.09.2014 και ώρα 15:00 μ.μ.

Από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Έρευνας

Νέα & ανακοινώσεις