Α’ έτος: Εργαστήριο ΛΟΓΙΚΗΣ

05-10-2016

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

για τα Εργαστήρια στο Μάθημα της Λογικής (Υ)

 Το υποχρεωτικό μάθημα της Λογικής συνοδεύεται από υποχρεωτικό πρακτικό εργαστήριο (βλ. σχετικά στον Οδηγό Σπουδών). Το εργαστήριο Λογικής προσφέρει πρακτική εξάσκηση και εμπέδωση των εννοιών του μαθήματος της Λογικής μέσω εργαστηριακών ασκήσεων, λύσεων προβλημάτων και συχνών δοκιμασιών στις οποίες υποχρεωτικά συμμετέχουν όλοι οι φοιτητές και οι φοιτήτριες ανά ομάδες.

 Θα δημιουργηθούν τέσσερα τμήματα Εργαστηρίου στα οποία θα ενταχθούν οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του μαθήματος της Λογικής. Τα τμήματα θα λειτουργήσουν Πέμπτη και Παρασκευή (με έναρξη στις 13 και 14 Οκτωβρίου αντιστοίχως). Λεπτομέρειες για το ακριβές πρόγραμμα και τη σύνθεση των τμημάτων θα ανακοινωθούν στην πρώτη συνάντηση του μαθήματος της Λογικής την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου. Θα αναρτηθεί επίσης και σχετική επόμενη ανακοίνωση..

 Τα τμήματα θα λειτουργήσουν Πέμπτη και Παρασκευή και λεπτομέρειες για το πρόγραμμα θα ανακοινωθούν στην πρώτη συνάντηση του μαθήματος της Λογικής και σε επόμενη ανακοίνωση.

 Η παρακολούθηση του εργαστηρίου Λογικής είναι υποχρεωτική και δεν προβλέπονται επαναληπτικές εξετάσεις για το εργαστήριο.

 Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες καλούνται να εγγραφούν στο μάθημα της Λογικής (και στο εργαστήριο) στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης eclass.upatras.gr (χρησιμοποιώντας τον ατομικό λογαριασμό που διαθέτουν στο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων του Πανεπιστημίου μας).

 Απαιτείται χωριστή εγγραφή α) στο μάθημα της Λογικής και β) στο Εργαστήριο Λογικής.

 Η ενεργητική συμμετοχή στην πλατφόρμα είναι σημαντική για τη διεξαγωγή του μαθήματος και του εργαστηρίου, την ενημέρωση και την επικοινωνία με τους διδάσκοντες (υλικό διδασκαλίας, ανακοινώσεις, κ.ο.κ.).

 

Οι διδάσκοντες

 Γ. Ζεϊμπέκης

Κ. Παγωνδιώτης

Σ. Σταυριανέας

Νέα & ανακοινώσεις