ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΙΙ

Οι τριτοετείς και άνω  φοιτητές που οφείλουν να παρακολουθήσουν το μάθημα Εργαστήριο Ανάγνωσης Φιλοσοφικών Κειμένων ΙΙ πρέπει να δηλώσουν εκείνο το τμήμα, του οποίου τα μαθήματα παρακολουθούν. Η δήλωση είναι δυνατή υπό τον όρο να μην έχει συμπληρωθεί ο αριθμός των 50 τριτοετών φοιτητών συν 20 φοιτητών ανωτέρων ετών.
Οσοι δεν μπορούν να εγγραφούν λόγω συμπλήρωσης του προαναφερθέντος αριθμού των συμμετεχόντων φοιτητών, πρέπει να εγγραφούν σε ένα από τα άλλα τμήματα. Δεδομένου ότι οι παρουσίες, όπως έχει ανακοινωθεί από τους διδάσκοντες δεν μεταφέρονται σε άλλο τμήμα,συνιστάται στους φοιτητές να επιλέξουν τμήματα, στα οποία δεν έχουν εξαντλήσει το επιτρεπόμενο περιθώριο απουσιών (τρείς απουσίες). 
Σημειωτέον ότι μέχρι τώρα έχουν προσφερθεί: 
στο τμήμα του Καθηγ. κου Κόντου 3 μαθήματα,
στο τμήμα της Δρ. Βασιλείου 2 μαθήματα.
στο τμήμα της Αναπ. Καθηγ. κας Καλέρη 4 μαθήματα (μπορούν να το δηλώσουν μόνο όσοι έχουν ήδη παρακολουθήσει κάποια μαθήματα, ώστε δεν υπερβαίνουν τις τρεις απουσίες)

Τακτική παρακολούθηση αυτών των μαθημάτων από τώρα και στο εξής δεν δημιουργεί θέμα μη προβιβασμού λόγω απουσιών.

Οι όροι συμμετοχής στα τμήματα ήταν γνωστοί εξ αρχής και άγνοια αυτών δεν συγχωρείται. Επίσης παρακαλώ να μην υποβληθούν για οποιοδήποτε λόγο αιτήσεις εξαίρεσης από τη ρύθμιση αυτή, δεδομένου ότι η πρόοδος των μαθημάτων επιτρέπει την διανομή των φοιτητών χωρίς ανεπανόρθωτες συνεπειες.

Τέλος ανακοινώνεται ότι δηλώσεις φοιτητών που έχουν ήδη συμπληρώσει τον αριθμό απουσιών σε κάποιο από τα τμήματα και παρ΄όλα αυτά δηλώνονται σε αυτό δεν θα ληφθούν υπόψη για τον υπολογισμό των 50 συμμετεχόντων. 

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

Μ. Παρούσης

Αναπ. Καθηγητής

Νέα & ανακοινώσεις