Ανακοίνωση για τους πρωτοετείς φοιτητές/τριες

Αγαπητοί πρωτοετείς φοιτητές/ήτριες,

 

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, την 1η εβδομάδα μαθημάτων που αρχίζει την προσεχή Δευτέρα, 29.09.2014, το Τμήμα θα προσφέρει, για πρώτη φορά, ως πιλοτικό “μάθημα”, μια “Εβδομάδα Γνωριμίας με τη Φιλοσοφία και το Τμήμα Φιλοσοφίας”.

Όλοι οι καθηγητές του Τμήματος θα σας παρουσιάσουν, με τρόπο εισαγωγικό, μια θεματική από αυτές που διδάσκουν στα υποχρεωτικά μαθήματα του προγράμματος σπουδών.

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη.

Θεωρούμε ότι αυτή η “Εβδομάδα Γνωριμίας” θα σας προσφέρει μια εξαιρετικά χρήσιμη γενική εικόνα για τα μαθήματά σας και μια πρώτη ευκαιρία να γνωρίσετε διδάσκοντες με τους οποίους θα συνεργαστείτε τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Στο τέλος της εβδομάδας, θα σας ζητήσουμε να αξιολογήσετε την “εβδομάδα γνωριμίας”, ώστε να την σχεδιάσουμε ακόμα καλύτερα την επόμενη χρονιά.

Τα μαθήματά σας που αναφέρονται στο πρόγραμμα σπουδών δεν θα γίνουν κατά την “Εβδομάδα γνωριμίας” αλλά θα αρχίσουν τη μεθεπόμενη Δευτέρα, 06.10.2014.

Το αμφιθέατρο ΑΠ2, όπου θα γίνουν οι διαλέξεις, βρίσκεται στο κτήριο με τα Αμφιθέατρα της Πολυτεχνικής Σχολής. Αν βρίσκεστε στη Γραμματεία μας στις 8.45, μπορούμε να πάμε εκεί όλοι μαζί.                                                  

Σας περιμένουμε όλους και όλες να σας καλωσορίσουμε στο Τμήμα μας.

Το πρόγραμμα της “Εβδομάδας Γνωριμίας” βρίσκεται εδώ.

Παύλος Κόντος

Πρόεδρος του Τμήματος

Νέα & ανακοινώσεις