Ανανέωση εγγραφής – Δηλώσεις μαθημάτων για ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ – ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ (SLcM)- ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ

Οι πρωτοετείς φοιτητές του Τμήματος Φιλοσοφίας (ακ. έτος εισαγωγής 2013-14) θα πρέπει να ανανεώσουν την εγγραφή τους στο εαρινό εξάμηνο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους και να δηλώσουν τα εαρινά μαθήματα τα οποία επιθυμούν να παρακολουθήσουν και να εξεταστούν από τη δικτυακή πύλη του συστήματος Μηχανογράφησης (Ηλεκτρονική Γραμματεία) από 17.03.2014 έως και 24.03.2014.

 Περισσότερες πληροφορίες και ο σύνδεσμος για πρόσβαση στην Ηλεκτρονική Γραμματεία υπάρχουν στην ιστοσελίδα http://www.upatras.gr/index/page/id/186

Η είσοδος στην Ηλεκτρονική Γραμματεία γίνεται με τον κωδικό χρήστη που έχουν παραλάβει οι φοιτητές από τη Γραμματεία του Τμήματός τους και χρησιμοποιείται σε όλες της υπηρεσίες Τηλεματικής του Πανεπιστημίου Πατρών  (e-mail, e-class, ΕΥΔΟΞΟΣ κλπ).

Αναλυτικές οδηγίες υπάρχουν στο εγχειρίδιο χρήσης το οποίο βρίσκεται στον κατάλογο «ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ» μετά την εισαγωγή στο σύστημα.

Για την επιτυχή καταχώρηση της δήλωσης μαθημάτων, οι φοιτητές του Τμήματος Φιλοσοφίας πρέπει να δηλώσουν μαθήματα που αντιστοιχούν σε:

  • 20 Πιστωτικές Μονάδες (ECTS Credits) από την Ομάδα Μαθημάτων «2ο Εξάμηνο Φιλοσοφίας – Υποχρεωτικά»

και

  • 10 Πιστωτικές Μονάδες (ECTS Credits) από την Ομάδα Μαθημάτων «2ο Εξάμηνο Φιλοσοφίας – Υποχρεωτικά Α.Ε.Π.».

Στα μαθήματα της Ομάδας «2ο Εξάμηνο Φιλοσοφίας – Υποχρεωτικά Α.Ε.Π.» προσφέρεται συγκεκριμένος αριθμός θέσεων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για τη δήλωση των μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου τα οποία οι φοιτητές δεν ολοκλήρωσαν με επιτυχία κατά τη διάρκεια της χειμερινής εξεταστικής περιόδου και στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν και στην εαρινή εξεταστική περίοδο θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Σημείωση

Σε περίπτωση προβλήματος κατά την χρήση των υπηρεσιών, οι χρήστες μπορούν να αποστέλλουν μήνυμα στη διεύθυνση itdesk@upatras.gr.

Στο μήνυμα πρέπει να αναφέρονται οι ακόλουθες πληροφορίες: Τμήμα – Αριθμός Μητρώου Χρήστη – Κωδικός Πρόσβασης (userid) – Λειτουργία στην οποία παρουσιάστηκε πρόβλημα – περιγραφή προβλήματος.

Νέα & ανακοινώσεις